Nova Col·lecció Team Amani

Publicat el

19/07/2023

Words by

TEAM AMANI

El 2022, quan vam presentar per primera vegada el Team Amani al nostre blog, eren un equip ciclista en ascens, fundat amb Mikel Delagrange. Tenien la missió de fer que el món despertés el talent dels ciclistes de l’Àfrica Oriental. Davant que menys del 2% dels professionals del WorldTour són africans, l’equip Amani es va proposar eliminar les barreres que han impedit que l’Àfrica arribi al cim.

Centrar la seva atenció en el gravel els va donar el que esperaven que fos un avantatge natural. Un dels seus objectius era portar els corredors i equips a competir en el seu propi terreny en lloc d’haver de finançar sempre viatges a Europa i els Estats Units. La Migration Gravel Race a través del Masai Mara que ara està en camí d’assolir un estatus llegendari, atraient els millors talents de tot el món.

L’equip Amani ha treballat per fer que l’ascens del ciclisme africà continuï i es converteixi en una força important en el gravel.  Així que quan van venir a Espanya per competir al Trakka, estàvem encantats de rebre’ls en territori BUFF®.

Canviar la terra vermella de l’Àfrica pels pics arbrats al voltant de Girona va ser una experiència memorable per a l’equip. Per a Nancy, no va ser només la bellesa del paisatge, sinó el sentiment de comunitat el que és tan important.

 

"El gravel aquí és preciós, però per avançar, necessites una comunitat, i el món del ciclisme aquí és una comunitat molt unida".”

Nancy Akinyi 

Estar a Catalunya també va ser una oportunitat perquè l’equip visités la seu de BUFF® i veiés per si mateixos com es fan les seves gorres de ciclisme i colls quan van fer una visita guiada per la fàbrica i van veure les nostres màquines en acció. Des d’aleshores, la col·laboració entre BUFF® i l’equip s’ha enfortit encara més amb el llançament de la nostra col·lecció Team Amani, inspirada en les seves increïbles fites.

La col·lecció inclou una gorra de bici plegable, una gorra Trucker, un tubular multifuncional Original Ecostretch i una diadema ampla Coolnet UV®, tot el que necessites per sortir a l’estil Amani en el teu pròxim viatge o viatge per carretera.

Dissenyat pel nostre equip i testat pels nostres ambaixadors, pot doblar-lo dins d’una mà, girar-lo i guardar-lo a la butxaca més petita sense perdre la forma.

Dissenyada amb colors que fan ressò dels uniformes de l’equip, és una col·lecció que evoca el paisatge africà i ret homenatge a l’esperit de Sule, que volia que el món sumés sobre l’Equip Amani i que “Àfrica està creixent!”  La col·lecció Team Amani celebra un equip que ja ha triomfat i que esperem veure passar a coses encara més grans en el futur.

EXPLORE THE TEAM AMANI 2023 COLLECTION

Compartir a

Explora per Tag