Maneres d’utilitzar el nostre tubular BUFF ®

Publicat el

13/06/2023

Escrit i fotografies per - Gregory Lum

GREGORY LUM

Formes no convencionals en què es poden utilitzar els tubulars BUFF ® a l’estiu.

El tubular multifuncional BUFF ® és un element essencial en qualsevol motxilla. I tot i que originalment va ser dissenyat per protegir el coll, la cara i el cap, això no ens ha impedit trobar maneres noves i creatives de fer-lo servir en les nostres aventures a l’aire lliure (sobretot quan oblidem algun complement). Aquí hi ha 10 maneres no convencionals d’utilitzar tubulars BUFF ® a l’estiu:

# 1: Cinturó de córrer

Els dies llargs i calorosos a la pista exigeixen equipament lleuger, molta aigua i alguna cosa de menjar. Si us heu oblidat de portar el cinturó de córrer, podeu convertir el tubular BUFF ® en un cinturó lleuger i resistent a la humitat amb prou capacitat per allotjar l’essencial, l’alternativa perfecta.

#2: Organitza el teu material d’escalada

Organitzar el material d’escalada és una tasca que mai s’acaba. No és una manera convencional de fer-ho però aquí et deixem alguna idea més. Simplement torça el tubular i lliga els dos extrems junts.  Punts extra si el feu coincidir amb els colors del material. * Tingueu en compte que cap producte BUFF ® està dissenyat per substituir material d’escalada i mai no s’ha d’utilitzar en un escenari on s’apliquin forces o pes.

# 3: Tenda de campanya

Som-hi que s’acosta l’estiu. Però això encara no vol dir que la vostra tenda de campanya no es pugui col·lapsar en una tempesta de vent. Si això succeeix aquí et deixem una altra idea per assegurar la tenda als punts d’anellatge del terra.

# 4: Porta- telèfons

A menys que siguis Dwayne Johnson, n’hi ha prou amb fer un parell de voltes al tubular, o diadema si vols alguna cosa més minimalista, per portar el teu telèfon mentre camines.  Aquesta és una gran solució per a aquells amb telèfons més grans.

# 5: Porta-ampolles de bicicleta

Mantenir-se hidratat és molt important en qualsevol pràctica esportiva, també quan vas en bicicleta. Però si esteu de viatge i la bicicleta que heu llogat no té instal·lat un porta ampolles d’aigua què feu? Doncs aquí va una alternativa fàcil i efectiva: lliga el tubular a la bici i solucionat.

# 6: Estora

Per molt que ens agradaria portar amb nosaltres material de muntanya que ens faria la vida més fàcil quan anem d’acampada, sabem que mantenir la motxilla lleugera és molt important. Si voleu mantenir l’interior de la tenda net, feu servir el tubular com estora.

# 7: Estenedor

Hi ha moltes incerteses a la vida, però una cosa certa és que ningú vol caminar amb els mitjons mullats. Utilitza un tubular BUFF ® per crear un estenedor a l’interior de la teva tenda és una gran solució. O combinar múltiples per fer un estenedor més llarg fora de la tenda els dies assolellats.

# 8: Banda de resistència

Entrenament de força, fisioteràpia, rehabilitació, ioga … la llista és llarga. Tant si estàs a casa com mentre viatges, el teu tubular BUFF ® pot actuar com la banda de resistència perfecta gràcies a la seva longitud ideal i al seu estirament de quatre vies.

#9: Cinturó

Un truc perquè no et caiguin els pantalons si t’has deixat el cinturó a casa. Simplement gireu-lo, passeu-lo pels bucles del cinturó i lligueu-lo a la part davantera. Com que és elàstic en les quatre direccions, segur que això el fa encara més còmode.

# 10: Filtre d'ampolla d'aigua

Tot i que hi ha moltes solucions fantàstiques per purificar l’aigua, no totes evitaran que les roques i els petits insectes entrin físicament a la vostra ampolla quan l’ompliu. Aquest és un gran mètode per utilitzar conjuntament amb les pastilles de purificació o el bolígraf UV. Simplement utilitzeu una banda elàstica per fixar el tubular BUFF ® al voltant de l’ampolla.

Explore BUFF® Summer Neckwear

Compartir a

Explora per Tag