DAVID CAMPS & B CORP

Publicat el

03/01/2023

Words by

DAVID CAMPS, Director General

Perquè B Corp és important pel consumidor?

Els consumidors tenen una necessitat cada cop més gran de connectar amb les marques amb un propòsit determinat i B Corp garanteix que la nostra marca/empresa té un propòsit sostenible. B Corp també consisteix en crear comunitat. Tots els nostres socis, atletes i principals parts interessades, incloent els consumidors, passen a formar part del moviment B Corp en implicar-se amb una marca B Corp com BUFF®. Mitjançant B Corp, ens esforcem per connectar amb els nostres consumidors i fer-los conèixer el moviment i altres organitzacions B Corp. 

Quina és la seva ambició com a B Corp i quins són els seus compromisos futurs?

B Corp creu en l’equilibri entre el propòsit i el benefici, a més d’encapçalar el camí per fer d’aquest món un lloc millor. Volem adopta B Corp per passar a la següent fase del nostre compromís de ser la millor empresa per al món que siguem capaços de ser.  

Quins són els beneficis de convertir-se en empresa B Corp certificada?

Les empreses amb certificació B Corp són organitzacions que compleixen les normes més estrictes de comportament social i ambiental, transparència i responsabilitat, equilibrant beneficis i objectius. Haver aconseguit una certificació B Corp reflecteix el nostre compromís d’encapçalar accions positives rellevants tant per les nostres comunitats com per a la natura, amés de crear un impacte positiu com empresa, un element que ha format sempre part del nostre ADN.  

Què és Do More Now?

«Do More Now» (cal fer més ara mateix) és el vehicle per mostrar externament la nostra estratègia de sostenibilitat. Per a nosaltres, «Do More Now» és més que una simple iniciativa; és un mantra i una filosofia. És la manera que tenim d’expressar la nostra intenció de fer més coses ara, no l’endemà. Do More Now es divideix en quatre pilars fonamentals: Actuar més (accions sobre productes sostenibles i fabricació responsable), Protegir més (protegir el medi ambient on operem, perquè és el nostre terreny de joc), Cuidar més (preocupar-nos per la comunitat, els nostres empleats, la cadena de subministrament i les parts interessades en general) i Compartir més (repartir equitativament els beneficis de l’empresa entre tots els empleats).  

Quin és el grau de compromís de BUFF® amb la sostenibilitat?

La sostenibilitat ha format part de l’ADN de BUFF® des de la seva fundació. Com a empresa B Corp certificada, hemo modificat els estatuts de l’empresa per retre comptes no només als accionistes, sinó a totes les parts interessades. Mitjançant el pilar de sostenibilitat «Compartir més», ens comprometem també a distribuir els beneficis entre tots els nostres empleats, amés de causes socials i mediambientals més amples. 

Compartir a

Explora per Tag