Barrets i gorres d’estiu

Publicat el

25/07/2023

És oficialment temporada d’estiu, i les temperatures estan augmentant. És l’època perfecta de l’any per planificar noves aventures a l’aire lliure. Però amb la calor i el sol intens, protegir la teva pell i ulls dels danyosos raigs UV és essencial, així que assegura’t de triar el barret o la gorra adequats com a part del teu kit d’estiu. Tal vegada decideixis una escapada a les muntanyes per allunyar-te de la calor de la ciutat, o finalment facis aquest viatge amb bicicleta amb els teus amics, o et quedis a la costa per passar el teu estiu a prop del mar: l’oportunitat d’escapar de la rutina i de la feina és el que fa que l’estiu sigui la temporada d’aventures per excel·lència.

Cadascú troba les seves pròpies zones de confort i rendiment, de manera que trobar l’estil i l’ajust adequats és una opció important.  A BUFF® sabem que la comoditat, la protecció i el rendiment han de funcionar perfectament junts, especialment durant activitats d’alta intensitat.

Les nostres gorres estan fabricadas amb materials reciclats. No només són respectuoses amb el media ambient, sinó que el teixit s’asseca ràpidament i té protecció solar UPF 50. Ambdues són còmodes i multifuncionals.

Per a ciclistes de tot tipus, la Pack Cycle Cap és una opció transpirable que encaixa còmodament sota un casc. Si busques la màxima protecció solar, el nostre Sun Bucket Hat  està de moda i combina estil i funcionalitat amb una visera més ampla i forats de ventilació.

Aquí teniu la millor part per a tots els amants de l’aire lliure: la sostenibilitat està sempre present en el que fem. Utilitzem materials reciclats per crear els nostres productes i mantenir la petjada de carboni el més baixa possible, per això hem traslladat gairebé tota la producció a la nostra fàbrica de Barcelona, utilitzant energia 100% renovable combinada amb materials naturals i sostenibles.

El temps de vacances està fermament a l’horitzó per a la majoria de nosaltres, però per als nostres ambaixadors, encara hi ha curses per preparar, reptes per complir. Tot i que passaran les seves hores a l’aire lliure entrenant dur, segur que queda una mica d’espai per passar-ho bé.

BARRETS I GORRES DELS AMBAIXADORS BUFF®

Compartir a

Explora per Tag