AIXÒ NO ÉS EL JOC DE TOCAR I PARAR

Quan sempre heu existit «a la zona» no es tracta de colpejar-se el pit o mantenir la vostra posició, sinó d’inclinar-se i aprofundir

Publicat el

09/11/2021

Quan sempre heu existit «a la zona» no es tracta de colpejar-se el pit o mantenir la vostra posició, sinó d’inclinar-se i aprofundir. A la gent de BUFF®  ens agraden els reptes. De fet, considerem que ens fan prosperar, avui dia no hi ha repte més gran que el que afronta el medi ambient. A això ens referim quan diem que sempre hem estat a la zona. A BUFF®, fa temps que ens hem compromès a minimitzar el nostre impacte ambiental, a innovar i encarar el nostre camí cap a mètodes de producció més nets, teixits reciclats, energies renovables, el que sigui. I sempre que podem fer alguna cosa positiva per al planeta, senzillament, ho fem. Sempre ho hem fet. I sempre busquem fer més. 

Tot i això, no es tracta d’una empresa o una indústria, sinó de tots nosaltres, d’un planeta, d’un compromís profund per millorar les coses. És per això que fem ampolles de plàstic i coixins de seguretat per al cotxe per fabricar els nostres productes; que utilitzem llana merina elaborada en un entorn lliure de crueltat animal i d’animals criats èticament; que volem veure el món convertir-se en una economia circular. Es per això que volem que cada dia i cada acció comptin, i ens comprometem a ACTUAR, PROTEGIR, CURAR i DO MORE NOW. 

FEM DE CÓRRER EN CERCLES QUELCOM POSITIU

Vivim un moment d’emergència climàtica i, finalment, el món està prenent-ne consciència. Moltes marques i indústries s’afanyen ara a redefinir-se a través de la lent de la sostenibilitat, un esprint internacional cap a ser «ecològic»; però, per a nosaltres, BUFF® és un llarg camí constant que va començar el dia que vam obrir les portes. Per a nosaltres, és una marató, no un esprint. Les maratons tenen a veure amb l’entrenament, llargues hores en totes les estacions de l’any, l’atenció a la dieta, l’equip adequat i, sobretot, la mentalitat que això val la pena: un compromís que comença molt abans d’arribar a la línia de sortida. Volem córrer en el tipus de cercles de marató que tanquen el bucle entre el que fem servir i com ho fem. 

Tot això és només per dir que, al contrari del que alguns de vosaltres podeu pensar, creiem que córrer en cercles pot ser quelcom positiu. Penseu-hi com una manera de mantenir el vostre ritme i el planeta.  

CADA DIA NOU ÉS UNA NOVA OPORTUNITAT PER FER MÉS.

El terme «rentat verd» entrava en el vocabulari de tothom per mesurar allò que és genuí i allò que és simplement un exercici de màrqueting: un vagó a on pujar. Aquí, a BUFF®, diem: «Benvinguda a bord!». Aquest és un viatge que hem fet des que va sortir al mercat el nostre primer tapaboques icònic i ho va canviar tot per als amants de l’esport a l’aire lliure. Forma part del nostre ADN, el nostre compromís és real i tangible, i sempre ho ha estat. Té lloc cada dia en tots els nostres processos: des de l’ús d’energies renovables utilitzant materials reciclats, compromisos financers amb les organitzacions i causes i, sobretot, el nostre compromís amb la nostra gent. A BUFF®, un dissenyador, un corredor, un entusiasta de l’aire lliure… Tothom juga un paper important. Cada nou dia és una nova oportunitat per DO MORE NOW. Uniu-vos a nosaltres i avancem junts, compartint les històries, els reptes, les innovacions i les aventures de tot el món que ens uneixen en l’única carrera que realment importa. 

Explora per Tag