PROTECT OUR WINTERS: ENARBOREM LA NOSTRA BANDERA PER LA NATURA

Publicat el

09/11/2021

A BUFF® la vida a l’aire lliure és el nostre hàbitat natural. 

L’essència de tot el que fem és la sostenibilitat, però ara, més que mai, cal que protegim la natura i creiem que tots nosaltres tenim una funció. Per això, col·laborem de nou amb Protect Our Winters (POW) en la lluita per preservar els llocs favorits que ens inspiren; la col·laboració més important que hem fet fins ara, econòmicament parlant.  

En Jeremy Jones, esquiador de snowboard professional, va fundar l’organització el 2007 en veure que els llocs que l’apassionaven anaven tancant l’un rere l’altre. Allò que va començar com un intent individual per tractar de mobilitzar la comunitat dels esports d’hivern ha esdevingut un moviment a nivell internacional. POW aglutina atletes, creadors pioners i empreses amb visió de futur amb l’objectiu de prestar solucions sistèmiques davant el canvi climàtic. 

Totes les grans aventures comencen sent petites, i trobar una solució per a la crisi del canvi climàtic també”

POW

Fa tres anys, BUFF® Canada va iniciar la seva col·laboració amb POW Canada, preparant el terreny per a la nostra col·laboració a nivell mundial. Així va ser com vam plantar la primera bandera al nostre Outdoor State, el nostre territori d’esports a l’aire lliure. Aquest any hem creat tres dissenys diferents per a les banderes que simbolitzen la triada de forces que es troben al centre del canvi climàtic: els éssers humans, el clima i el nostre hàbitat. Tres conceptes escollits deliberadament que fan al·lusió al fràgil equilibri que hi ha entre ells. Com a éssers humans, les nostres decisions, siguin correctes o no, afecten greument tant el nostre hàbitat com el clima. La naturalesa humana ens impulsa a cercar la felicitat i, per a nosaltres, es troba a la natura. Per al bé de tothom, hauríem de prendre decisions més encertades per tal de protegir-la i preservar-la. 

Tant és a quin lloc del món pertanyis; tant és si el teu país està format per estats, províncies o regions; mai ha estat tan important el fet que tothom formi part de l’Outdoor State, que unim les nostres veus, tant se val on siguem, amb l’objectiu de contribuir a la lluita contra l’emergència climàtica. 

Aspectes en matèria de promoció

Ens comprometem a prestar el nostre recolzament a l’organització POW en tot allò relacionat amb la promoció de canvis de polítiques governamentals a nivell tant local, nacional com internacional. Polítiques a favor d’una mobilitat amb baixes emissions de carboni, entre d’altres la creació del Passi POW: una campanya per promoure els desplaçaments en tren a nivell intraeuropeu. Polítiques per posar fi a les subvencions de què es beneficien els combustibles fòssils. I com a membres actius de l’aliança de marques, i en línia amb d’altres empreses del sector d’esports a l’aire lliure, polítiques per aconseguir l’objectiu de neutralitat de carboni. 

La nostra teoria del canvi es basa en la creença que la comunitat de persones que practiquen esports a l’aire lliure poden exercir una gran influència aportant la participació ciutadana dins d’aquests marges tan estrets”

POW

Com algú va dir una vegada: esquiar és com ballar, però has de deixar que la muntanya sigui qui et porti. Què passaria si perdéssim la nostra parella de ball? Si no s’actua amb rapidesa, és molt possible que la propera generació no pugui conèixer les glaceres que ens inspiren a l’hora d’esquiar, fer excursions, practicar snowboard o escalada. La fauna que viu als indrets i boscos per on passem es troba en perill d’extinció. Tot l’ecosistema de què gaudim quan practiquem activitats a l’aire lliure està amenaçat. Aquesta és la part negativa. La positiva és que cadascun de nosaltres pot fer que les coses canviïn 

L’esforç i les ganes de canviar l’statu quo són els dos estendards de la mentalitat de la marca BUFF®. És una cosa que tenim en comú amb POW i amb tothom que vulgui emprendre accions positives per trobar una solució al canvi climàtic. La comunitat de persones que practica esports d’hivern a nivell mundial és nombrosa i junts formem un grup de pressió potent per impulsar canvis. Cadascun de nosaltres, com a membres actius de l’Outdoor State, podem contribuir-hi.  

L’any 2050 els dies que podrem gaudir d’una neu de qualitat a nivell mundial es reduiran un 10-20%

Junts podem protegir i preservar els hiverns perquè les futures generacions puguin gaudir-ne. Sabem que el nombre de membres de la nostra comunitat constitueix la nostra fortalesa. En posar-te un producte BUFF®, volem que t’envolti la passió que compartim i que gaudeixis durant el camí amb l’objectiu d’experimentar la vida amb més intensitat des d’ara mateix. 

El nostre objectiu és aconseguir que cada dia i cada acció serveixin d’alguna cosa. Per això el nostre compromís és ACTUAR, PROTEGIR, CUIDAR i DO MORE NOW.  Aconseguir aquests objectius és un viatge, i ens agradaria compartir-lo de manera que, pas a pas, avancem junts cap a un futur millor.  

  

Explora per Tag