COMPARTIR ÉS CUIDAR- PER QUÈ AQUEST CONSELL INFANTIL ÉS MÉS INTEL·LIGENT DEL QUE ET PENSES

Publicat el

10/11/2021

«Compartir és cuidar» és el tipus de consell que podríeu haver rebut dels vostres pares quan us van fer compartir una joguina amb amics o germans. És el típic tòpic emotiu que s’utilitza en excés a Instagram, però que com tots els tòpics té una base de veritat. A BUFF® ens cuidem i compartim per qüestions de principi i de política. 

No hi ha cap compromís quan es tracta de cuidar la nostra gent. Tractant-la amb cura i respecte, podem millorar el benestar de cada col·laborador, establint relacions humanes més estretes i fent que el viatge junts sigui millor.”

BUFF® Report de Sostenibilitat 2021

Ens preocupem pel nostre personal, els nostres proveïdors, els nostres accionistes i els nostres clients. Junts formen la família BUFF®. Perquè consti, també ens preocupem molt per les ovelles que proporcionen la nostra llana Merino sense crueltat animal, però avui ens centrem en membres de la família de dos potes, no de quatre.  

Tenir cura de les persones pot adoptar moltes formes, però comença amb el respecte i l’agraïment per la contribució de cada una d’elles. Des de fora, els clients podrien veure només els productes ben dissenyats i sostenibles que els encanten i, en molts aspectes, així és com hauria de ser. Aquests estimats productes apareixen només, després d’una llarga cadena de dura feina que va del disseny, passant per la producció, el màrqueting, les vendes, l’enviament, la distribució i molt més. Un vertiginós ventall d’habilitats i talents, de treball en equip i de gestió que depenen de les diferents parts de la cadena i que funcionen a la perfecció. Però aquest bon funcionament només es pot produir quan fomentem el benestar, la col·laboració i la confiança. 

Creiem que s’hauria de pagar a tothom de forma justa pel paper que juga en el nostre èxit com a empresa, o sigui que el nostre sistema de retribució ho reflecteix amb primes de rendiment, dietes addicionals i beneficis. Aquest any BUFF® invertirà el 3% dels seus beneficis nets consolidats en projectes mediambientals i socials i la mateixa quantitat anirà als nostres treballadors, incorporant-los com a actors clau de l’empresa. Aquesta inversió compartida d’un 6% augmentarà fins al 8% i el 10% en els propers dos anys. 

Si encens un llum per a algú, també il·luminarà el teu camí. ”

Buda

A més de ser actors de l’empresa, tothom que treballa per BUFF® té accés a formació i desenvolupament professional i a un programa de mentors per a nous treballadors. Les persones amb capacitats excepcionals en els diversos àmbits també poden esdevenir, per un dia, professors dels seus companys de feina. Per permetre que tothom, a tots els nivells de l’empresa, pugui desenvolupar les seves habilitats tècniques i interpersonals, hem llançat una plataforma en línia que proporciona accés a cursos gratuïts i il·limitats disponibles des de qualsevol dispositiu.  

El fet d’estar adequadament compensat i envoltat d’un sistema de suport a la feina comporta un llarg camí cap al benestar, però entenem que també s’ha de trobar un equilibri entre la vida laboral i la familiar. Els treballadors poden triar un model de treball híbrid de dos dies a l’oficina i tres a casa. També hem establert un horari de treball comú per facilitar les reunions, i més flexibilitat per a l’hora d’entrada i de sortida. Per últim, hem proporcionat una bonificació per compensar les despeses addicionals relacionades amb el fet de treballar a casa. 

Més que un Club ”

FC Barcelona

Les oficines principals de BUFF® són a prop de la ciutat de Barcelona, on hi ha un dels millors equips de futbol del món, que ha guanyat molts trofeus i compta amb milions d’aficionats apassionats, tots ells guiats pel lema del club de ‘Més que un club’. El club ho descriu com més que paraules, per a ells són els seus valors d’humilitat, ambició, esforç, treball en equip i respecte, juntament amb el compromís amb el canvi social i la creença en el poder de l’esport per promoure aquesta transformació. 

Potser no som una empresa de futbolistes, però som esportistes i compartim aquesta mateixa ètica en els nostres propis valors i en la nostra iniciativa DO MORE NOW.  Per a nosaltres, no és un lema ni un eslògan, és una mentalitat que recorre tota i cadascuna de les fibres de la nostra empresa. Comença per la nostra passió pel que fem i el nostre desig de ser creatius i innovadors en tot el que fem. Sobretot, es tracta de la nostra gent i del nostre compromís de generar un impacte positiu tant en la societat com en el medi ambient. És qui som i el que ens esforcem a ser en aquest món. Si formeu part de la família BUFF® podeu estar convençuts que treballem cada dia per fer del vostre món un lloc millor. 

Volem fer que cada dia i cada acció comptin. Per això el nostre compromís és ACTUAR, PROTEGIR, DO MORE NOW. Aconseguir aquests objectius és un viatge, i ens agradaria compartir-lo de manera que, pas a pas, avancem junts cap a un futur millor. 

Explora per Tag