Celebrant el Dia Internacional de la Dona

Publicat el

05/03/2024

A BUFF®,  ens enorgullim no només de celebrar aquest dia, sinó del reconeixement diari de les dones que exerceixen un paper fonamental en la nostra organització. Des de la taula de disseny fins a l’enviament arreu del món dels nostres productes, les dones són una part integral de cada passa que fem a BUFF®.

Aquesta és una nova i emocionant sèrie d’episodis, en els quals podreu conèixer una mica més sobre les dones que formen part de BUFF®, mostrant roles, responsabilitats i les contribucions que fan en tots els nivells de l’ empresa. Des de les ments creatives que dissenyen els nostres productes innovadors fins a la meticulosa artesania a la planta de producció amb passió, dedicació i experiència.

És una oportunitat per compartir les seves històries i el paper que exerceixen en la configuració de l’èxit i la identitat de la nostra marca. Estigueu atents a mesura que publiquem les seves històries.

Antonietta Fornino

Rol a BUFF® – Cap de Disseny

Producte BUFF® preferit: No en puc triar només un. No obstant això, el que més vaig gaudir va ser dissenyar el tubular Original EcoStretch.

“El que fem al departament de disseny és imaginar productes perquè tothom pugui gaudir encara més de l’activitat a l’aire lliure.

El color i els gràfics són crucials a BUFF®, i per a mi personalment. He arribat a passar 7 mesos buscant el color adequat. Darrere dels colors, hi ha emocions; Cada color transmet alguna cosa. Crec que a través dels colors es pot expressar molt”.

Pilar Cerón

Rol a BUFF® – Coordinadora de Producció

Producte preferit de BUFF®: “El meu producte preferit són les gorres perquè són les que més elaboració requreixen d’entre tots els productes que tenim, i és en el que més he participat. Realment disfruto el procés de fabricació, i la gorra té la construcció més elaborada”.

Julia Sanz

Rol a BUFF® – Analista d’E-tailers

Producte preferit de BUFF®: No puc triar-ne només un, m’agraden tots.

“Sempre dic que del futbol i de l’esport d’equip, m’emporto aquestes ganes de seguir endavant, el compromís amb el treball diari, les ganes de lluitar, de competir, aquest sentit de pertinença per dir: ‘Estic treballant per un objectiu, i aquest objectiu el comparteixen tots i cadascun dels que pertanyen a l’equip’. Sempre diré que un equip unit no es pot aturar perquè cadascú té un rol diferent i cadascú aporta alguna cosa”.

Cristina Rivas

Rol a BUFF® – Picker a Logística

Producte preferit de BUFF®: la diadema.

“El que més m’agrada de la meva feina és veure com es completa una comanda i se n’inicia un altre, veure com les enviem, i com arriben al client… i pensant, uau, he fet aquesta feina, he caminat per tot aquest passadís perquè aquest producte arribi al client a la perfecció, i he tractat de fer-ho com si fos per a mi”.

Explora per Tag