BUFF® – MEMBRE DE 1% FOR THE PLANET

Publicat el

20/03/2024

Unint forces per un demà millor

Unir forces amb 1% for the Planet és la nostra manera de donar suport activament a les persones i al planeta. Des de projectes de reforestació, fins a esforços per ajudar a la conservació marina, la vostra contirbució ens permet estar al costat d’organitzacions sense ànim de lucre amb impacte, defensant les seves causes i marcant una diferència duradora. 

Abraça el poder de l'1%

1% for the Planet és una xarxa global amb milers d’empreses i organitzacions ambientals que treballen juntes per crear un impacte positiu. 

Per què importa l'1%?

Des del primer moment, hem estat donant suport a grups que vetllen pel futur del nostre planeta. La nostra associació amb 1% for the Planet va de la de quatre organitzacions sense ànim de lucre estel·lars, compartint valors i objectius propers als nostres cors. 

B CORP

B Corp és més que una certificació. És un moviment global que s’esforça per canviar els negocis, per convertir-los en una força per al . El 2023 vam anunciar la nostra certificació B Corp amb una puntuació de 105,7, molt per sobre de la mitjana del sector. 

POW

Ens hem associat amb orgull amb Protect Our Winters des del 2018. POW és una organització global que té com a objectiu inspirar a les persones a l’aire lliure, des d’atletes professionals fins a aventurers quotidians, a protegir els llocs on juguem del canvi climàtic educant, unint i donant veu a la comunitat esportiva a l’aire lliure.  Descobreix la col·lecció BUFF® x POW!

EOCA

A través de la participació activa com a Summit Members, hem donat suport i compartit la missió de l’EOCA durant més duna cada, finançant projectes clau en conservac, turisme sostenible i conservació de la vida salvatge. Estem orgullosos de continuar associantnos amb EOCA, fent que el nostre 1% vagi encara més enllà. 

SURFRIDER

En col·laboració amb la Fundació Surfrider, estem ajudant a impulsar el canvi, augmentar la consciència i inspirar a altres a ser activistes oceànics amb una gamma d’accessoris que reflecteixen el nostre desig de retornar a la natura. Un percentatge de les vendes d’aquesta col·lecció única donarà suport directament a la missió de Surfrider d’interceptar els residus plàstics, reduir la contaminació i preservar les nostres costes.  

 

COOLNET UV ® - Productes amb els quals et pots sentir bé

Elaborem accessoris que eleven el teu estil de vida, alhora que tornem una mica d’amor al planeta que alimenta les nostres aventures. L’1% de totes les vendes dels tubulars CoolNet UV ® es destinen directament a organitzacions sense ànim de lucre ambientals. I aquí teniu la primícia: CoolNet UV ®  és un canvi de joc, fet amb un 95% de materials reciclats per a una petjada ambiental més lleugera 🌿✨. 

Explora per Tag