Desvetllant la majestat de la natura: presentant la nostra col·lecció de tubulars dels Parcs Nacionals

all neck gaiters for us parks collection

Publicat el

01/03/2024

En el món trepidant actual, trobar moments per connectar amb la natura pot ser un repte.  

Tanmateix, amb la nostra nova col·lecció de tubulars inspirats en la majestuosa bellesa de la col·lecció de Parcs Nacionals dels Estats Units, pots portar un tros de desert allà on vagis, tot honrant el concepte de terra pública en què tots ens recreem, independentment del continent. 

Tant si ets un àvid aventurer com si simplement aprecies les meravelles de la natura, la nostra col·lecció BUFF® ofereix una manera elegant i pràctica de celebrar el medi natural. 

Recollint la bellesa als Parcs Nacionals dels EUA

Imagina’t capturar les impressionants vistes del Gran Canó, la tranquil·litat de les antigues sequoies de Yosemite o l’essència mateixa del primer sistema terrestre públic del món amb Yellowstone. 

La nostra col·lecció de Parcs Nacionals dels Estats Units té com a objectiu encapsular aquests moments d’una bellesa impressionant en l’art que es pot portar.  

De la mateixa manera que es col·leccionen monedes de 25 centaus per commemorar les visites a diferents parcs, els nostres tubulars serveixen com a record de l’exploració i l’estima pel món natural. A més, en penjar-te’ls del coll, mostraràs amb orgull la teva afinitat per la conservació, l’aventura i les terres públiques. 

Quins parcs estem honorant?

Els parcs nacionals dels Estats Units ocupen un lloc especial en el cor dels entusiastes de la natura i dels conservacionistes per igual, i serveixen com a santuaris per a la biodiversitat i refugis per a l’esbarjo a l’aire lliure. Ja que Yellowstone va ser el primer parc nacional reconegut al món el 1872, els parcs nacionals dels EUA serveixen de guia per al món per reservar terres per a la conservació i l’ús públic mixt.  

Cada parc ofereix un paisatge únic i un ric tapís de flora i fauna, oferint als visitants infinites oportunitats d’exploració i descoberta gràcies als esforços de conservació establerts pel sistema de terres públiques americà. Ara, explorem la bellesa i la majestuositat d’aquests parcs de renom a través de la nostra exclusiva col·lecció de tubulars. 

Yosemite

El parc nacional de Yosemite, situat al cor de les muntanyes de Sierra Nevada de Califòrnia, és conegut pels seus alts penya-segats de granit, boscos frondosos i cascades emblemàtiques.  

Tot i que hi ha una gran quantitat d’activitats recreatives per fer dins del parc, molts el coneixen per la seva escalada en roca i ha aparegut en pel·lícules destacades com la pel·lícula Free Solo d’Alex Honnold. Com amb tots els administradors de terres públiques, l‘objectiu del Sistema de Parcs Nacionals és equilibrar l’esbarjo a l’aire lliure amb la conservació dels recursos naturals i la salut dels ecosistemes. 

Els nostres tubulars inspirats en Yosemite ret homenatge a aquest país de les meravelles naturals, amb dissenys vibrants que fan ressò dels impressionants paisatges del parc. 

yosemite us parks collection neck gaiter

Yosemite

Gran Canó

El Gran Canó està tallat pel poderós riu Colorado, les capçaleres del qual comencen a fluir entre els cims de 4000 metres de les Muntanyes Rocalloses a l’estat de Colorado. No obstant això, el Parc Nacional es troba completament a Arizona, a centenars de quilòmetres de distància.  

El riu Colorado serpenteja pels deserts de l’oest de Colorado i Utah abans de creuar els profunds canyons que tots coneixem al Parc Nacional. El Gran Canó és una de les meravelles geològiques més emblemàtiques del món, si no per les vistes, sí per la història de la conservació de l’aigua i els extrems climàtics que es veuen des del naixent inici del riu Colorado.  

Les activitats més populars del GCNP són el ràfting i les caminades pels senders panoràmics que segueixen la vora del canó. És tan popular que és el segon parc nacional més visitat dels EUA. 

Des de les seves vastes vistes panoràmiques fins als seus penya-segats de color carmesí, el nostre tubular del Gran Canó captura la grandiositat i la majestuositat d’aquest Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. 

grand canyon us parks collection neck gaiter

Gran Canó

Yellowstone

Com a primer parc nacional establert al món, Yellowstone ocupa un lloc especial en el cor dels entusiastes de la natura, els buscadors d’aventures i els aficionats al lleure. Yellowstone ha estat la llum orientadora dels parcs nacionals d’arreu del món, demostrant que la terra es pot deixar de banda per al bé públic malgrat el potencial d’extracció i explotació de recursos. 

Yellowstone es troba principalment a Wyoming, l’estat menys densament poblat dels EUA, amb parts a Idaho i Montana. Està connectat a les serralades remotes dels tres estats, formant l’ecosistema del Gran Yellowstone, que és un dels entorns naturals més continus d’Amèrica del Nord. Des de rajades d’alces i centenars d’animals de grans dimensions fins a depredadors àpex com el llop gris i l’ós marró, Yellowstone és realment una meravella natural. 

El nostre tubular inspirat en Yellowstone mostra les meravelles geotèrmiques del parc, des de les aigües termals que bullen fins als guèisers en erupció, convidant els usuaris a embarcar-se en un viatge visual per aquest santuari salvatge.

yellowstone us parks collection neck gaiter

Yellowstone

Glacera

Situat al terreny accidentat de les Muntanyes Rocoses de Montana, el Parc Nacional de les Glaceres compta amb prats alpins verges, llacs cristal·lins i glaceres imponents.  

Tot i que és un dels parcs nacionals de més difícil accés, cosa que redueix l’impacte humà, Glacera continua veient-se afectat per les lluites del canvi climàtic. De fet, és bastant sensible a la retirada de les glaceres i a l’escalfament de la tundra alpina. El Sistema de Parcs Nacionals treballa amb altres agències de clima i vida salvatge per controlar la salut dels ecosistemes i s’esforça per frenar la degradació ambiental sempre que sigui possible.  

El nostre tubular de temàtica glacera celebra la bellesa indómita del parc, oferint un cop d’ull dels seus cims nevats i de l’abundant fauna salvatge. 

glacier us parks collection neck gaiter

Glacera

Zion

El parc nacional de Zion d’Utah fascina els visitants amb els seus alts penya-segats de pedra sorrenca, els seus canyons verds i les piscines de color maragda.  

El parc ha estat tallat pel riu Verge durant milions d’anys. Els visitants poden embarcar-se en excursions emblemàtiques com Angel’s Landing i The Narrows, submergint-se en les formacions geològiques úniques del parc i els colors vibrants dels seus majestuosos canyons. El parc nacional de Zion també té un paper de preservació dels recursos culturals en la protecció dels llocs arqueològics i culturals, inclosos els d’importància nativa nord-americana, així com col·laborant amb comunitats tribals per garantir la preservació del patrimoni cultural. 

Inspirada en els paisatges espectaculars del parc, el nostre tubular Zion presenta dissenys sorprenents que evoquen l’esperit d’aventura i exploració. 

zion us parks collection neck gaiter

Zion

Muntanyes Rocoses

El Parc Nacional de les Muntanyes Rocoses, que abasta els majestuosos cims de Colorado, atrau els entusiastes de l’aire lliure amb la seva tundra alpina, els boscos densos i la fauna diversa.  

Des de Long’s Peak al sud del parc fins a la serralada «Never Summer» al nord-oest, el Parc Nacional de les Muntanyes Rocoses fa honor al seu nom. Amb cims de més de 4000 metres i diversos de més de 14 000′, també coneguts com « Fourteeners», el parc és popular per practicar senderisme, escalada en roca i esquí de muntanya. 

És habitual veure alces passejant pels carrers d’Estes Park, la comunitat de porta d’entrada al parc. L’estat de Colorado té la població d’alces més gran del món, amb un total d’aproximadament 280 000. El Parc treballa incansablement per educar tots els visitants sobre la importància de distanciar-se dels animals salvatges, entre els quals també hi ha l’ós negre, l’ant i el falcó pelegrí, l’aviador més ràpid de qualsevol parc nacional nord-americà. 

El nostre tubular de les Muntanyes Rocoses captura l’encant accidentat del parc, permetent als usuaris portar un tros de la seva natura salvatge allà on vagin. 

rocky mountain us parks collection neck gaiter

Muntanyes Rocoses

Grand Teton

Amb els seus cims irregulars, llacs verges i abundant vida salvatge, el parc nacional de Grand Teton personifica la bellesa de l’oest americà.  

Situat a Wyoming, al sud de Yellowstone, que comparteix una frontera, el parc nacional de Grand Teton també forma part de l’ecosistema del Gran Yellowstone esmentat anteriorment. Rep el nom del cim més alt, el Grand Teton, que fa 13 775 peus (4199 metres) d’alçada.  

Arribant al parc des de qualsevol direcció, o mirant al sud des de Yellowstone, aquesta cadena muntanyosa no es pot confondre amb la seva prominència de gairebé 2000 metres que s’eleva abruptament des del fèrtil fons de la vall.  

Amb zones d’esquí de renom mundial com Jackson Hole i Grand Targhee als seus límits, la zona és coneguda per les seves abundants nevades i les seves línies d’esquí de muntanya. En els mesos més càlids, el parc és conegut per les seves escalades de diversos llargs, així com per un florent sistema de senders per a bicicletes de muntanya al Bosc Nacional de Bridger-Teton. A més, hi ha quilòmetres de pesca de truita d’alta qualitat al riu Snake i als seus afluents, que acull una subespècie que només viu en aquesta conca, la Snake River Finespotted Cutthroat. 

El nostre tubular del Grand Teton mostra el paisatge emblemàtic del parc, oferint una visió de la seva natura salvatge i la seva rica història. 

grand teton us parks collection neck gaiter

Grand Teton

Significat de l'obra d'art de Gretchen Leggitt

Al cor de la nostra col·lecció de Parcs Nacionals dels Estats Units hi ha l’obra d’art de Gretchen Leggitt, una artista reconeguda les vibrants il·lustracions de la qual capturen l’essència dels paisatges salvatges i l’aventura a l’aire lliure.  

Vam seleccionar acuradament Leggitt per la seva capacitat per transmetre l’esperit dels parcs i la seva dedicació a la conservació del medi ambient. Cada disseny reflecteix l’amor de Leggitt per la natura i la seva passió per preservar la seva bellesa per a les generacions futures. 

La nostra nova col·lecció de tubulars BUFF® inspirada en els parcs nacionals dels EUA ofereix una oportunitat única per connectar amb la natura i celebrar la bellesa de la natura salvatge dels Estats Units.  

Des dels alts penya-segats de Yosemite fins a les vistes panoràmiques del Gran Canó, cada disseny convida els usuaris a embarcar-se en un viatge visual per alguns dels paisatges més emblemàtics del país.  

En associar-nos amb artistes com Gretchen Leggitt, pretenem no només mostrar l’esplendor dels parcs, sinó també promoure una apreciació més profunda per la conservació i l’exploració del medi natural. 

Explora per Tag