NO LA LLENCIS, PORTA-LA.

Publicat el

09/11/2021

L’ampolla que vau reciclar ahir podria formar part del vostre kit d’exterior demà. De fet, si ja teniu un dels tapaboques multifuncionals EcoStretch BUFF® Original, ja porteu l’equivalent a 2 ampolles de plàstic al coll. Fabriquem cadascun dels nostres tubulars EcoStretch originals amb un 95 % de teixit reciclat com a part de la nostra missió contínua de crear una economia circular i ser innovadors no només en el funcionament dels nostres productes, sinó sobre com es fabriquen i de què estan fets. 

 

*A tot el món, es compren un milió d’ampolles de beguda de plàstic cada minut. ”

Tots hem tingut una ampolla de plàstic a la mà mentre fem un glop d’aigua o una beguda isotònica que necessitem, en una caminada o durant una cursa o mentre portem la nostra ocupada vida a la nostra ciutat. La majoria de nosaltres ja fa temps que hem canviat a alternatives sostenibles i portem les nostres pròpies ampolles o flascons per tornar-les a omplir, però  les ampolles de plàstic segueixen sent els principals contenidors de la nostra ingesta individual d’aigua. Nosaltres potser no podem eliminar del tot el plàstic, però a BUFF®, havent reciclat 23 milions d’ampolles de plàstic reciclades fins ara en els nostres productes, esperem almenys causar un efecte important. 

És possible que porteu un dels nostres productes ara mateix i us pregunteu com és possible que aquest tros de tela súper còmoda comencés sent una ampolla de plàstic. 

Gràcies als experts de Repreve® ara és tan fàcil portar una ampolla d’aigua de plàstic com beure’n una. Ells obtenen ampolles de plàstic de tot el món en col·laboració amb comunitats i instal·lacions de recuperació de materials (MRF) que renten, tallen en flocs i descomponen en estelles de plàstic Repreve®, fonen i converteixen aquestes estelles en fibra reciclada i, després, utilitzen aquestes fibres per crear el polièster suau i reciclat que fem servir en els nostres productes més emblemàtics.  

I no només reciclen milers de milions d’ampolles de plàstic que d’altra manera acabarien a l’abocador o als oceans, també utilitzen residus preconsum i la verificació U TRUST®, amb la tecnologia de traçabilitat FiberPrint® per garantir que els seus processos siguin fiables i transparents. En comparació amb la fibra verge, Repreve® ajuda a compensar l’ús de petroli, emetent menys gasos d’efecte hivernacle i conservant aigua i energia en tot el procés. 

Utilizar Repreve® no només és més intel·ligent per al planeta, sinó que també suposa un avantatge per a tothom que confia en el nostre equip per treballar per a ells i amb ells quan estem a l’aire lliure. L’ús de la tecnologia també incorpora propietats com l’absorció, l’escalfament i el refredament adaptatius, la repel·lència a l’aigua i molt més a nivell de fibra, afegint resultats als objectius de reciclar i reutilitzar.  

Quant a la fabricació i el reciclatge de teixits, sempre hi ha marge de millora, i a BUFF®   estem profundament compromesos cap a un camí d’innovació. Estem constantment buscant millors mètodes i fonts. L’equip d’innovació de Repreve®  ja ofereix fil de recuperació tèxtil i algunes solucions a petita escala disponibles, i està buscant una manera de desenvolupar solucions escalables, així com explorar opcions biodegradables. Cada dia estem avançant més i cadascun de nosaltres té una contribució a fer per avançar cap a una economia circular i una forma de vida més sostenible per a tothom. 

Volem que cada dia i cada acció comptin, i per això ens comprometem a ACTUAR, PROTEGIR, CUIDAR i DO MORE NOW. Aconseguir aquests objectius és un viatge, i ens agradaria compartir-lo de manera que, pas a pas, avancem junts cap a un futur millor. 

Explora per Tag