4 barrets d’hivern BUFF® que necessites per a les teves aventures de caminades a l’hivern

one girl and a boy hiking

Publicat el

27/12/2023

Quan baixen les temperatures, és hora de buscar un nou barret per a les aventures a l’aire lliure.

Però aquí teniu el problema:

Com trobes l’equilibri entre transpirabilitat i calidesa? En altres paraules, com s’evita la sudoració i el sobreescalfament durant la caminada?

A BUFF® tenim la resposta per a tu. Hem escollit els millors barrets per al teu dia de caminades quan arriba la gelada. Aquestes opcions es basen en el rendiment, i tots vosaltres, amants de BUFF® , les heu provat!

Què comprovar quan busqueu un bon barret per fer caminades

En primer lloc, comencem amb els conceptes bàsics. Un barret d’hivern ha de tenir aquestes característiques:

  • Un bon teixit càlid. Ja sigui natural o sintètic, ha de mantenir el cap còmodament abrigat.
  • Cobertura adequada. Un bon barret cobrirà el front i sobretot les orelles, perquè són molt sensibles al fred.
  • Ajust còmode. Un barret de caminades ha de tenir la capacitat de vestir adequada. No ha de quedar ni massa solt, ni massa ajustat. Massa ajustat i no serà agradable de portar; massa solt i no obtindreu el màxim avantatge de les seves capacitats de protecció d’elements.
  • Producció respectuosa amb el medi ambient. Pots formar part amb orgull del canvi cap a una moda respectuosa amb el medi ambient.

Aquí a BUFF® complim tots els requisits. Segueix llegint per saber més sobre els nostres barrets.

Per què és tan important cobrir-se el cap?

Hi ha moltes raons per les quals hauries de portar un barret durant la caminada:

  • Ajuda a regular la temperatura corporal gràcies a les seves propietats aïllants. Es perd una quantitat important de calor (al voltant del 45 %) pel cap, sobretot en condicions de fred o vent, de manera que portar un barret pot mantenir-te calent i còmode.
  • Actua com a capa protectora, protegint el cap dels raigs UV nocius del sol, reduint el risc de cremades i cops de sol.
  • Et manté sec. També ajuda a eliminar la suor i la humitat, mantenint el cap sec i evitant la pèrdua de calor.
  • És una precaució de seguretat suau que proporciona una mica d’amortiment en cas de caiguda o xoc.

Tant si es tracta de calor, protecció solar, gestió de la humitat o seguretat, un baret és un element senzill però crucial de l’equip de senderisme que garanteix la vostra comoditat i benestar generals al camí.

Els 4 millors barrets de caminades escollits per nosaltres... I tu!

Hem recopilat i comparat moltes ressenyes de clients a tots els nostres canals i hem arribat a la conclusió que aquests són els 4 guanyadors.

De fet, quan es tracta de caminades, aquests gorres ofereixen exactament el que necessites. Amb una combinació única d’estil i practicitat, segur que et mantindran calent i còmode a l’aire lliure.

Són suaus i transpirables, no t’acaloraràs ni suaràs, que és el que vols en un dia fred.

Anem a fer-los una ullada!

Merino Midweight

Aquest barret Merino Midweight és el millor equilibri entre calidesa i transpirabilitat. El disseny sense volta fa que sigui encara menys voluminós per a les teves caminades. La llana Merino té un tacte suau i no pica, ni tan sols en pell i cuir cabellut sensibles.

Merino Heavyweight

Merino Heavyweight té totes les característiques que trobareu dins del barret Midweight: transpirable i no pica, però amb una capacitat de calor addicional. Tot i així, no et fa suar mentre caminas. Manté la seva forma al cap sense estar incòmode.

Merino Active

Amb un fil d’alta funcionalitat, el Polycolon®, el Merino Active és un dels nostres millors barrets tant per rendiment com per seguretat. Rendiment perquè aquest teixit innovador està dissenyat per mantenir-te còmode i sec, fins i tot quan transpires. Seguretat, perquè el disseny reflectant de 360° et farà molt més visible que altres barrets.

BarretvCrossknit

Aquesta és una crida per a tots els companys amb estil que no volen renunciar a la comoditat, i amb aquest barret Crossknit, per què ho faries? Amb la seva ranura per a la cua de cavall, pots deixar-te anar còmodament els cabells mentre camines. Al mateix temps, és molt transpirable i té propietats antihumitat.

Porta un dels nostres barets BUFF® a la teva propera caminada!

Com pots veure, oferim dissenys tant de moda com pràctics que segur que s’adaptaran perfectament a les teves necessitats en les caminades.

A més, si tens previst regalar un dels nostres barrets, t’ho posarem fàcil. Amb un senzill qüestionari, et recomanem les millors opcions per a tu.

Consulta el nostre cercador de regals 😉

Explora per Tag