uv-protection-tubular

protection solaire

SJOV UNDER SOLEN MED UV-BESKYTTELSE

Solen giver os liv og glæde. Men solen er også ensbetydende med en risiko. Og risikoen er endnu større når det handler om udendørsliv, sport og udendørs omgivelser. Hudsygdomme er særdeles almindelige nu til dags, og vi har besluttet, at gøre det bedste vi kan for at forhindre dem.

FORBLIV BESKYTTET

Vi har designet New Original med henblik på at sikre din bedst mulige oplevelse, og netop der kommer solbeskyttelse i spil. Vores UPF 50+ certificerede tilbehør forhindrer solens ultraviolette strålinger i at nå din hud. Men hvad betyder det? Det betyder fremragende solbeskyttelse, garanteret og certificeret, som når du anvender vores solbeskyttende tilbehør vil din krop kun modtage 1/50 del af solens stråling.

what is thermal comfort
accessoires testés et certifiés

CERTIFICERET GARANTI

Solindstråling er altid et kritisk problem. Af den grund er vores solbeskyttende tilbehør blevet grundigt testet og certificeret. Hvordan opnår vi det? Vi sender vores prøver til test hos AITEXT forskningsinstituttet. Vores New Original har modtaget et testresultat på 50+ (98% UV-beskyttelse) og derved kvalificeret sig som ”fremragende” solbeskyttelse.

PRODUKTLINJER

Opdag nye multifunktionelle accessories fra BUFF®, og få den bedste og mest avancerede teknologi designet til dig.

Vælg